hej hej!

Jag heter Jacob Bondesson, är 29 år gammal och bor i Stockholm. För tillfället jobbar jag på Harrys Pubar AB där jag ­producerar trycksaker och digitalt marknadsföringsmaterial till kedjans ca 30 restauranger och nattklubbar. Sedan examen från IP – Grafisk produktion & form på YRGO våren 2015 har jag även ­frilansat som formgivare för magasinen Filter, Hunger och Offside samt vikarierat på Intersports inhouseavdelning.


Då jag nyligen flyttat från Göteborg till Stockholm är jag nu på jakt efter något nytt och spännande. Som anställd är jag noggrann men effektiv, social och kreativ. Utöver InDesign, Photoshop och Illustrator plockar jag gärna in handritade element i mitt arbete för en mer personlig prägel, och är noggrann med text och stavning. Jag trivs bra med att jobba i grupp så väl som ensam och är van vid att hantera deadlines och eget ansvar. Ihopslängda “det får duga”-lösningar är inte min favoriträtt.

 

Låter det intressant är det bara att skicka ett mail eller slå en signal, mina kontaktuppgifter finner du längst ner på sidan.

Tidigare arbetsplatser
referens

Gustav Löfving – Marknadschef

Harrys Pubar AB / 2016–2018